Hatay denilince aklına, o güzel yemekleri gelmeyen kimse var mıdır acaba? Birçok kültürün harmanlanmasıyla oluşan lezzetli mutfağıyla Hatay, bugün gıda turizmine büyük katkılar sağlamaktadır. Etli Kepse Pilavı, Kömbe, Biberli Ekmek, Oruk, Sembusak, Humus, Muhammara, Sini Kebabı, Ekşili Aş, Borani, Şişpelek ve Mahtura… Hatay mutfağının en meşhur yemeklerindendir. Bu yemekleri yapmak, maharet istediği kadar özel malzemeler de ister. Peki Antalya’da bu güzel yemekleri yaparken kullanabileceğin Hatay’a özel doğal malzemelerin, lezzetli peynir/zeytinlerin hatta çerezlerini bulabileceğin bir yer olduğunu biliyor musun? Hatay Yöresel Baydır’da tüm bu lezzetler size taze taze sunuluyor. Eğer yöresel lezzetlere ilginiz varsa size, Terracity’nin -2. Katında bulunan Hatay Yöresel Baydır’a uğramanızı tavsiye ederiz.